Browar restauracyjny

  • Budując browar restauracyjny stwarzasz unikalną atmosferę
  • Wprowadzasz nowe trendy
  • Jesteś pewien swojej niezależności

Państwa korzyści ze współpracy z KASPAR SCHULZ

  • Wszystko od jednego producenta
  • Innowacja i jakość
  • Niemiecki producent i wykonawstwo
  • Gwarantowane bezpieczeństwo eksploatacji
  • Niezawodność i tradycja
  • Serwis
  • Referencje o zasięgu światowym

Tak powstaje twój browar

Aktualności

Pierwszy w Polsce i Europie browar w nowej technologi

Rozpoczynamy montaż pierwszego w Polsce i Europie browaru stworzonego w nowej technologi. Będzie to kompletny, średniej wielkości browar o wybiciu warzelni 50 hl. Browar będzie posiadał 5-naczyniową warzelnię, kadzie filtracyjne, kocioł warzelny, wirówki i system ekonomicznego gotowania SchoKo 2.0. Ponadto Kaspar Schulz rozszerzy system o kadzie fermentacyjne, leżakownię, cylindryczne zbiorniki unitanki o pojemnosci 50 hl, 100hl i 200 hl, stacje filtracji /ziemię okrzemkową/ i zbiorniki ciśnieniowe.
Browar w pierwszym etapie jest przygotowany do produkcji 40.000 hl piwa rocznie. Docelowo browar bedzie miał możliwości produkcyjne do 180 000 hl. Uruchomienie browaru jest planowane na jesień br. Więcej

EUROGASTRO 2016

Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych do odwiedzenia naszego stoiska nr B1 na Targach Gastronomicznych EUROGASTRO 2016 w dniach 6-8 kwietnia. Adres targów: Centrum MT Polska, Warszawa ul. Marsa 56. Więcej

2 nowe browary Kaspara Schulza

Firma KASPAR SCHULZ podpisała umowy na dostawę dwóch browarów o wydajności 600 hl rocznie z warzelniami półautomatycznymi 2,5 hl. Dostawa i uruchomienie - pierwsze półrocze 2016 Więcej