Zapraszamy do Bałtowa na szkolenie firmy Kaspar-Schulz

16 stycznia 2024

Opublikowano w Wszystkie

Warsztaty Browarnicze SCHULZ w Browarze Bałtów

Data
22-23 Marca 2024

Miejsce
Browar Bałtów
Bałtów 170a
27-423 Bałtów

Rejestracja na szkolenie
https://schulzplus.powerappsportals.com/home

Rezerwacja pobytu
+48 510 263 896
noclegi@jurapark.pl
Hasło: KASPAR-SCHULZ

Kontakt
Marian Łukaszczyk
+48 797 185 142
kontakt@kaspar-schulz.pl

ZAPROSZENIE NA SZKOLENIE SCHULZ

Z wielką przyjemnością zapraszamy na niezwykłe Warsztaty Browarnicze, które odbędą się w malowniczym Bałtowie w dniach 22-23 marca 2024 roku!

To niepowtarzalna okazja, by zanurzyć się w świecie piwowarstwa i zdobyć wiedzę od czołowych przedstawicieli branży. Od fascynujących historii związanych z Weyermann® Specialty Malts po wpływ produktów chmielowych Eisemann Hopfen GmbH & Co. KG na kształtowanie unikalnych smaków – to wyjątkowy moment dla każdego miłośnika piwa.

Przeżyj fascynujące chwile, poznając tajniki obróbki wody z Grünbeck Polska Sp. z.o.o. i najnowocześniejszych technologii maszynowych prezentowanych przez KASPAR SCHULZ GmbH.

Nie zabraknie także okazji do ciekawych rozmów z przedstawicielami GLASTOP i FASSBÜTTNEREI WEIS, dzięki którym odkryjesz kulisy dostaw szkła, butelek i beczek. Zarezerwuj daty i przygotuj się na niezapomnianą podróż po świecie piwnego rzemiosła!

ZGŁOSZENIE UCZESTNICTWA

Jak dołączyć? To proste! Wystarczy w pierwszej kolejności zarejestrować swoją obecność klikając w link w sekcji Rejestracja na szkolenie po lewej stronie lub zeskanować kod QR. Uczestnictwo w szkoleniu jest nieodpłatne.

Prosimy pamiętać, że rezerwacja i opłata za pobyt/nocleg leży w gestii każdego z uczestników. W tym celu proponujemy dokonać rezerwacji w Bałtowskim Kompleksie Turystycznym, który przygotowany jest na przyjazd uczestników naszego szkolenia. Rezerwacji można dokonać klikając w łącze w sekcji Rezerwacja pobytu po lewej stronie. Prosimy dokonać rezerwacji na hasło KASPAR-SCHULZ.

HARMONOGRAM

I dzień – 22. marca

  • 10:00 12:00 Przyjazd uczestników/zakwaterowanie
  • 12:30 Powitanie uczestników
  • 13:30 Najda Consulting przedstawia ofertę pozyskiwania środków na inwestycje – zobacz program warsztatów
  • 15:00 Przerwa na posiłek
  • 16:00 Firma Weyermann prezentuje swoje produkty i przepisy na nowe piwa oraz wygłosi wykład na temat “Destylacja piwowarów”
  • 18:00 Krótka prezentacja firmy Glastop / Weis / Keg (na życzenie)
  • 18:30 Kolacja
  • 20:00 Warzenie piwa. Luźne rozmowy o piwie w browarze

II dzień – 23. marca

  • 8:00 Śniadanie
  • 9:00 – 11:00 Wykład Kaspara-Schulza (technologia, destylacja, dezalkoholizacja)
  • 11:00 – 12:00 Prezentacja firmy Eisemann: chmiel (zalety, wady)
  • 12:00 – 13:00 Firma Grünbeck przedstawia swoje instalacje do uzdatniania wody
  • 13:00 Obiad
  • 14:30 Prezentacja frimy Fermentis
  • 16:00 – 19:00 Degustacje piwa i napełnianie butelek w browarze
  • 19:00 Kolacja w browarze

III dzień – 24. marca

  • Śniadanie, wyjazd

Do zobaczenia w Bałtowie!